MENU

NEWBORN

Olet vihdoin täällä, en voi uskoa todeksi kun keinutan sinua sylissäni. Sinun pienet mutruhuulesi, ryppyiset sormesi ja silkinpehmeä ihosi. Miten olemmekaan voineet saada aikaan jotain näin kaunista, haurasta ja samaan aikaan voimakasta. Sinä muutut koko ajan, mutta nämä ensimmäiset viikot haluan muistaa ikuisesti.

Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan vauvan ollessa 4-14 päivän ikäinen ja kuvaus kestää noin 2,5-3h. Studioni sijaitsee Tampereen keskustassa, missä on optimaaliset olosuhteet newbornkuvausta ajatellen. Ennen kuvausta saatte kattavat valmistautumisohjeet teidän täydellisiin kuviin.

Newbornkuvaus on suuri intohimon kohteeni ja haluan pitää yllä kehitystäni jatkuvasti erilaisin workshopein ja koulutuksin. Olen kouluttautunut mm. syksyllä 2019 yksityisworkshopissa Suomessa ja kesällä 2021 sukelsin newbornkuvausworkshopiin upean australialaisen newbornkuvaajan oppeihin!

Oletko valmis ihastumaan maailman rakkaimpiin kuviisi?

 

Kurkkaa nämä koskettavat galleriat työstäni ja mitä upeimmista pienistä vastasyntyneistä! Galleriakurkistuksissa pääset fiilistelemään millaisia kokonaisuuksia newbornkuvauksissani taltioin sinulle tuosta erityisestä ajanjaksosta, kun pieni vauvasi on saapunut.

Rakastan, rakastan, rakastan työtäni <3

Newbornkuvaus Tampere ~ Vastasyntyneenkuvaus Tampere

 

 

CLOSE