MENU

NEWBORN

Olet vihdoin täällä, en voi uskoa todeksi kun keinutan sinua sylissäni. Sinun pienet mutruhuulesi, ryppyiset sormesi ja silkinpehmeä ihosi. Miten olemmekaan voineet saada aikaan jotain näin kaunista, haurasta ja samaan aikaan voimakasta. Sinä muutut koko ajan, mutta nämä ensimmäiset viikot haluan muistaa ikuisesti.

Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan vauvan ollessa 4-14 päivän ikäinen ja kuvaus kestää noin 2,5-3h. Studioni sijaitsee Tampereen Pyynikillä, missä on optimaaliset olosuhteet newbornkuvausta ajatellen. Ennen kuvausta saatte kattavat valmistautumisohjeet teidän täydellisiin kuviin.

Newbornkuvaus on suuri intohimon kohteeni ja haluan pitää yllä kehitystäni jatkuvasti erilaisin workshopein ja koulutuksin. Olen kouluttautunut mm. yksityisworkshopissa lokakuussa 2019 Suomessa ja kesällä 2021 sukellan newbornkuvausworkshopiin upean australialaisen kuvaajan oppiin!

Oletko valmis ihastumaan maailman rakkaimpiin kuviisi?

 

Kurkkaa nämä koskettavat videot työstäni ja mitä upeimmista pienistä vastasyntyneistä! Rakastan, rakastan, rakastan työtäni <3

 

Täältä pääset lukemaan yleisimmin kysytyt kysymykset newbornkuvaukseen liittyen!

 

Newbornkuvaus Tampere ~ Vastasyntyneenkuvaus Tampere

 

 

CLOSE