MENU

HINNASTO

Haluan tarjota vain kokonaisia gallerioita, jotta juuri sinun perheesi tarina pääsee oikeuksiinsa kokonaisuudessaan eikä mitään valintoja tarvitse tehdä. Kokonaiseen galleriaan sisältyy lisäksi ihana fiilistelyvideo kuvistasi musiikin kera, jotta saat kaiken tunnekokemuksen itsellesi upeasta galleriastasi 🤍

Kuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta + valitusta kuvapaketista. Jokaiseen kuvaukseen sisältyy siis kuvausmaksu, joka maksetaan varauksen yhteydessä ja se takaa kuvauksen bookaamisen kalenteriini. Loput kokonaissummasta eli valittu kuvapaketti valitaan gallerian nähtyäsi. Kaikki maksut ovat jaettavissa halutessasi useampaan erään.

Ennen jokaista kuvausta saatte kattavat info- ja valmistautumisohjeet. Kuvauselämyksen jälkeen toimitan sinulle valmiin gallerian ja pääset ihastelemaan ainutlaatuista galleriaasi tuosta hetkestä 🤍 Koko galleria sisältyy siis aina palveluihini, valittavaksesi vain jää onko toiveissasi digikuvien lisäksi kauniita kuvatuotteita kauttani! Kauttani on mahdollista tilata erikokoisia museolaatuisia fine art -valokuvia  sekä omasta kehysvalikoimastani pystyn tarjoamaan sinulle kotiinkuljetettuna täysin ripustusvalmiita tauluja fine art -valokuvan & kehysten kera. Lisäksi valikoimissani on upeat käsintehdyt taidealbumit. Taulujen ja taidealbumin lisäksi oma lempparini on laittaa kuvia kauniiseen pellavarasiaan tai lasirasiaan sivupöydälle, mistä niitä tulee päivittäin selailtua 🤍 Kerron näistä mielelläni lisää ja näet kaikki kuvatuotteet kuvauksessasi studiollani!

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

 

Tarjoan myös erilaisia newbornkuvauspaketteja, niiden yksityiskohdat löydät alempaa.

Täällä oon,

sua varten.

🤍:lla Jenni

KUVAUSMAKSUT

newborn 290e
odotus / baby 200e

KUVAPAKETIT

koko galleria (noin 80-100 kuvaa), 13x20cm fine art & fiilistelyvideo 390e
koko galleria, 30x40cm kehystetty taulu & fiilistelyvideo 530e
koko galleria, upea taidealbumi & fiilistelyvideo 780e

NEWBORN

kokonainen tunteellinen galleria, fiilistelyvideo musiikin kera & ainutlaatuinen kuvauskokemus niistä herkistä ja niin nopeasti ohi menevistä ensimmäisistä päivistä pienen vauvasi kanssa

680e

 

 

 

Perhekuvaukset miljöössä

Perhekuvaukset miljöössä alk. 850e. Kesän 2024 perhekuvaukset täynnä! Kesäiltojen ihanat perhekuvaukset varattiin tälläkin kertaa täyteen (nyt viidettä vuotta putkeen😭🙏)  kirjaimellisesti muutamassa minuutissa, kun ne julkaisin. Kiitos todella paljon upeille perheilleni, en malta odottaa iltoja teidän kanssa tänä kesänä! 🤍

 

 

Forever my baby -kuvaus

Forever my baby -kuvaus on ihana kahdenkeskinen fiilistelyhetki yhdelle aikuiselle & yhdelle lapselle (yli 1-vuotiaalle) 🤍 Tämä on siis fiilistelyhetki just teidän kahden välisestä kemiasta, yhteydestä ja rakkaudesta 🥹 Kuvauksen lisäksi ohjaan vuorovaikutushetken, jossa pääsette pitämään hauskaa ja syventämään lisää teidän kahden ainutlaatuista yhteyttä 🤍 Kuvaukseen voi lapsen kanssa toki tulla myös joku muu tärkeä aikuinen, esimerkiksi isovanhempi tai kummi. Tämä kuvaus taipuu myös ihanaksi kahden sisaruksen väliseksi hauskuutteluhetkeksi! Ja lapsellehan ei ole mitään ikärajaa, myös aikuiset lapset vanhempineen ovat lämpimästi tervetulleita pysähtymään ainutlaatuisen suhteensa äärelle!

Forever my baby: 30min fiilistelyhetki studiolla, mikä sisältää kuvauksen, kokonaisen gallerian & ohjaamani vuorovaikutushetken.

380e

NEWBORNKUVAUSPAKETIT

Newbornkuvat kietovat yhteen sen elämää mullistavan, herkän ja niin voimakkaan tunnepitoisen ajanjakson elämässäsi. Newbornkuvaus on elämänmittainen sijoitus eikä niiden tunnearvoa pysty millään mittareilla mittaamaan. Näitä kuvia lapsi katsoo isompana ja rakastaa kuulla, kuinka pieni hän oli. Kuinka hän mahtui isän kämmenelle ja äidin kaulakuoppaan. Kuinka toivottu ja rakastettu hän olikaan.

Tarjoan kolmea eri newbornkuvauspakettia: BasicI want it all & Every little detail.

01: BASIC

ODOTUS & NEWBORN
~ ihana yhdistelmä odotusajasta ja vauvavuoden ensihetkistä
~ sisältää molempien kuvausten kokonaiset galleriat & fiilistelyvideot

1170e

02: I WANT IT ALL

ODOTUS, NEWBORN & BABY
~ upea kokonaisuus vauvavuodestasi
~ sisältää kolmen kuvauksen galleriat & fiilistelyvideot

1580e

03: EVERY LITTLE DETAIL

ODOTUS, NEWBORN, BABY 6kk & BABY 12kk
~ upea kokonaisuus vauvavuodestasi ja vauvan kasvusta
~ sisältää neljän kuvauksen galleriat & fiilistelyvideot

1980e

OH YES, BOOKAA KUVAUS!

Mastering the art of newborn photography

WORKSHOPIT VALOKUVAAJILLE

Tarjoan muutaman kerran vuodessa mahdollisuuden yksityisworkshopiin kanssani, sukeltaen newbornkuvauksen kokonaisuuteen. Yksityisworkshopissa pureudutaan juuri sinun toiveisiisi ja asioihin, joihin kaipaisit oppia, oivalluksia ja tukea. Workshopissa käydään läpi mm. turvallisuus newbornkuvauksessa, vauvan käsittely ja kapaloiminen, perheen huomioiminen kokonaisuudessaan, kuvausflow, luonnonvalon käyttö ja valon lukeminen, vauvan asettelu ja perheen ohjaaminen sekä kaikkea mitä juuri sinä toivot.

Yksityisworkshop pitää sisällään ennakkokyselyn, koko päivän mittaisen workshopin ja newbornkuvauksen kuvaamisen yhdessä. Kuvauksen jälkeen voidaan käydä läpi yritykseen liittyviä asioita tai vaikka editointia. 2kk workshopin jälkeen soitamme ja vaihdamme kuulumisia sekä vastailen jos sinulle on herännyt mitä tahansa kysymyksiä.

1750e + alv 24%

NEWBORNKUVAUS

kokonainen tunteellinen galleria, fiilistelyvideo musiikin kera & ainutlaatuinen kuvauskokemus ihanan pienen vauvasi kanssa tallentaen kaikki tuoreen vastasyntyneen vauvasi pienistä piirteistä ja teidän perheestä yhdessä häneen tutustuen & uuden elämänvaiheen alussa

680e

CLOSE