MENU

ODOTUS- VAUVA- & PERHEKUVAUKSET

KUVAUSMAKSU
Sisältää: kiireetön ja rento kuvaus noin 1h • kuvaus perheen kotona, studiolla tai miljöössä

100€

NEWBORN

KUVAUSMAKSU
Sisältää: noin 2-3 tunnin kiireetön & vauvantahtinen kuvaus • kuvaus perheen kotona tai studiolla

150€

FRESH48

KUVAUSMAKSU
SIsältää: rauhallinen kuvaushetki noin 30-60min • kuvaus synnytyssairaalalla tai potilashotellilla

80€

HINNASTO

Kuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta + valitusta kuvapaketista. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä, mikä takaa kuvauksen bookaamisen kalenteriini. Ennen jokaista kuvausta saatte kattavat info- ja valmistautumisohjeet. Kuvauksen jälkeen toimitan valmiin gallerian ja pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan kuvapaketin (koko galleria sisältyy aina palveluihini, valittavaksesi vain jää onko toiveissasi digikuvien lisäksi kauniita kuvatuotteita kauttani!).

 

Tarjoan myös erilaisia newbornkuvauspaketteja, niiden yksityiskohdat löydät alempaa.

KUVAUSMAKSUT

Newborn  280e
Odotus / baby (6-12kk)  200e

KUVAPAKETIT

koko galleria (noin 80-100 kuvaa) & 13x20cm fine art & fiilistelyvideo 380e
koko galleria & 30x40cm kehystetty taulu & fiilistelyvideo 500e
koko galleria, fiilistelyvideo & taidealbumi 750e

Haluan tarjota vain kokonaisia gallerioita, jotta juuri sinun perheesi tarina pääsee oikeuksiinsa kokonaisuudessaan eikä mitään valintoja tarvitse tehdä. Kokonaiseen galleriaan sisältyy lisäksi ihana fiilistelyvideo kuvistasi musiikin kera, jotta saat kaiken tunnekokemuksen itsellesi upeasta galleriastasi <3 Pystyt valitsemaan gallerian lisäksi myös kehystetyn taulun tai upean taidealbumin. Valinnan kolmesta kuvapaketista voit rauhassa tehdä kuvauksen jälkeen.

Kauttani on mahdollista tilata myös erikokoisia fine art -valokuvia kehystettäviksi sekä omasta kehysvalikoimastani pystyn tarjoamaan sinulle kotiinkuljetettuna täysin ripustusvalmiin taidekokonaisuuden fine art -valokuvan & kehysten kera. Lisäksi valikoimissani on upeat käsintehdyt taidealbumit. Taulujen lisäksi oma lempparini on laittaa kuvia kauniiseen pellavarasiaan tai lasirasiaan kahvipöydälle, mistä niitä tulee päivittäin selailtua <3 Kerron näistä mielelläni lisää!

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

 

Perhekuvaukset miljöössä alk. 680e KESÄN 2021 PERHEKUVAUKSET MILJÖÖSSÄ OVAT TÄYNNÄ! Kiitos tuhannesti upeille perheilleni <3 Kesän 2021 perhekuvaukset tulivat varattavaksi postituslistalaisilleni syyskuussa 2020 ja ne menivät yhdessä illassa täyteen. Kesän 2022 perhekuvauksista lähetän infoa waitlistilla oleville vanhoille asiakkailleni loppuvuodesta.

NEWBORN KUVAUSPAKETIT

Newbornkuvat kietovat yhteen sen elämää mullistavan, herkän ja niin voimakkaan tunnepitoisen ajanjakson elämässäsi. Newbornkuvaus on elämänmittainen sijoitus eikä niiden tunnearvoa pysty millään mittareilla mittaamaan. Näitä kuvia lapsi katsoo isompana ja rakastaa kuulla, kuinka pieni hän oli. Kuinka hän mahtui isän kämmenelle ja äidin kaulakuoppaan. Kuinka toivottu ja rakastettu hän olikaan.

Tarjoan kolmea eri newbornkuvauspakettia: Basic, Every little detail ja I want it all.

01: BASIC

ODOTUS- & NEWBORNKUVAUS
~ ihana yhdistelmä odotusajasta ja vauvavuoden ensihetkistä
~ sisältää molempien kuvausten kuvausmaksut

380€

02: EVERY LITTLE DETAIL

NEWBORNKUVAUS
~ täydellinen kokonaisuus vauvastasi & perheestäsi jokaista yksityiskohtaa myöten
~ sis. koko uniikki galleria & 3kpl 20x30cm fine art

780€

03: I WANT IT ALL

ODOTUS-, NEWBORN- & BABY
~ upea kokonaisuus vauvavuodestasi
~ sisältää kuvausmaksut + kuvausten kokonaiset galleriat
~ 20kpl fine art -kuvia

1480€

PERHEKUVAUSPAKETIT

Perhekuvaus on kuvallinen tarina teidän perheenne yhteisestä elämästä. Kuvauksissani ei koskaan ole väkinäistä pönötystä, vaan tärkeimpänä on teidän perheen välinen yhteys, joka syntyy katseista, kosketuksista ja täydellisen rennosta olosta. Kuvauksessa luon luottamuksellisen kontaktin lapsiin, jotta he voivat rentoutua ja loistaa ihastuttavina omina persooninaan.

Tarjoan kolmea erikokoista perhekuvauspakettia miljöössä.  Hetki yhdessä, Meidän tarina ja Dokumentaarinen retki tarjoavat upeat muistot perheenne elämästä. Suunnittelemme aina yhdessä kuvauslokaation ja toiminnan, jotta tilanne on sinulle ja lapsillesi mahdollisimman luonnollinen. Lähdetään yhdessä viettämään iltaa puistossa, upealla niityllä tai ilta-auringossa rannalla. Dokumentaarisessa retkessä voimme lähteä viettämään ikimuistoista päivää vaikka Suomenlinnaan!

Perhekuvauspaketit ovat saatavilla vain rajoitetusti.

HETKI YHDESSÄ

~ kuvausaika 30 min
~ 10 valitsemaanne kuvaa
~ mahdollisuus lisäkuviin

350€

MEIDÄN TARINA

~ kuvausaika 1-2 h
~ koko tarinallinen ja uniikki galleria (90+ kuvaa)
~ fine art -valokuvat erikoishinnoin

450€

DOKUMENTAARINEN RETKI

~ kuvausaika n. 2-3 h
~ kaikki tarinalliset, uniikit ja teidän perheenne elämää kertovat kuvat (200+ viimeisteltyä kuvaa)
~ 20 kpl fine art -valokuvia

790€

OH YES, BOOKAA KUVAUS!

CLOSE