MENU

JENNI SOFIA VISUALSIN ARVOT:

AITOUS

TUNTEET

RAKKAUS

KOHTAAMINEN

VUOROVAIKUTUS

IHANAA TAVATA SINUT!

Upeaa, että löysit sivuilleni ja haluat tutustua tarkemmin minuun & valokuviini. Olen Jenni, kahden pienen lapsen äiti ja vaimo ihanalle miehelle. Olen ammatiltani toimintaterapeutti ja työskennellyt koko urani lastensuojelussa, missä olen erikoistunut varhaisen vuorovaikutuksen tukemiseen. Lapset ja perheet ovat siis erittäin lähellä sydäntäni.

Esikoiseni syntymän myötä huomasin syttyväni erityisesti pysähtyessäni kameran kanssa ikuistamaan vauvani kasvua ja niitä niin tuskallisen nopeasti ohi meneviä vaiheita ja hetkiä valokuviin.  Kun hän alkoi kannattelemaan päätään, kun hän alkoi kääntymään, istumaan ja seisomaan. Kun hän alkoi hymyilemään, nauramaan ja oppi halaamaan. Mikään ei ole noita muistoja kalliimpaa.

Tällä hetkellä seuraan intohimoani eli teen newborn- ja perhekuvauksia omalla studiollani osoitteessa Satamakatu 8! Olen kohdannut työssäni paljon erilaisia lapsia ja perheitä, joten kontaktin luominen ja yhteyden saaminen lapsiin on minulle hyvin luontaista ja rakastan kohdata perheitä ja heidän kalleimpia aarteitaan.

Mielestäni lasten mielenmaailma on aina ollut hyvin mielenkiintoinen. Miten he katsovat maailmaa, mitä sellaista he näkevät, minkä me aikuiset olemme saattaneet jo unohtaa. Nuo pienet ihmiset opettavat meitä paljon, todennäköisesti enemmän kuin me koskaan pystymme heille opettamaan. Olen aina liikuttunut vanhemman ja lapsen kauniista siteestä ja vuorovaikutuksesta. Se on myös ydintä kuvissani, sillä haluan saada talletettua sen yhteyden, mikä lapsella ja vanhemmalla on. Sillä se on mielestäni yksi kaunein asia maailmassa.

Valokuvaamisen lisäksi maalaan ja piirrän. Minulla on työn alla lastenkirja, johon teen kuvituksen itse. Lisäksi luonnoksissani on erilaisia kortteja, joiden tekeminen on itselleni hyvin antoisaa.

Nautin hitaista aamuista, kirjoittamisesta, metsälenkeistä koiriemme kanssa, ravintolaillallisista, ystävistäni, syvällisistä keskusteluista, puuterisista sävyistä, yksinkertaisuudesta, liljoista, joogasta ja bodybalancesta sekä kaikkein eniten siitä, että saan olla äiti täydellisille pikkuisilleni & katsoa heitä yhdessä nauramassa. Se on minulle kaunein näky maailmassa.

Täällä oon,

sua varten.

🤍:lla Jenni

A TRUE LOVE FOR LIFE

ASIOITA, JOITA RAKASTAN

Kuvat minusta: Helianna Malinen, kuva minusta ja vauvastani: Heli Savolainen, kuva minusta ja pikkuisistani: Jannamari Palo, kuva minusta ja miehestäni: Petra Veikkola

CLOSE