MENU

Video sydämeni työstä:

En oikein tiedä, mistä edes aloittaisin.

En ole tullut tähän pisteeseen sattumalta, vaan olen työstänyt tätä unelmieni yritystä jo mielessäni kauan, ennen kuin se oli edes virallista paperilla. Jo muutama vuosi ennen poikani syntymää huomasin suuren palon sisälläni vauvoja kohtaan, mitä sain kunnian tavata lastensuojelutyössäni vauvaperheitä kohdatessani. Sisälläni oli syttynyt myös palo tähän yritykseeni, joka olisi nimenomaan erikoistunut newbornkuvaukseen.

Ja here we are. Olen juuri nyt tekemässä sitä intohimotyötäni, josta haaveilin.

Mä haluan, että sä saat newbornkuvauksesta kanssani täyden kuvauskokemuksen. Haluan tarjota sulle hetken fiilistellä sitä juuri elämäsi mullistanutta pientä ihmettä. Haluan pysäyttää sulle ajan juuri siihen hetkeen, mikä pian on kiitänyt eteenpäin ja vauva kasvanut sen mukana.

Minut ajoi newbornkuvausten pariin lopullisesti se, kun sain oman poikani. Kuinka mikään ei vetänyt vertoja sille, mitä syliini oli juuri nostettu. Elämäni keikahti sillä hetkellä ympäri ja tiesin ettei paluuta ole <3

Mun luo saat tulla juuri sellaisena kuin olet, täydellisenä tuoreena äitinä. Mun luona saat istahtaa rauhassa sohvalle, nauttia kupin kuumaa cappuccinoa ja pysähtyä siihen hetkeen. Fiilistelemään sitä, mitä juuri nyt käyt läpi.

Mä lupaan, että nämä ovat elämäsi kuvat.

Sain tämän upean äidin ja mitä suloisimman vauvan mallikseni, kun kuvattiin ihanan Emmi Kosken (Studio Copper) kanssa minulle behind the scenes -kuvia newbornkuvauksesta. Emmi kuvasi minua tekemässä sitä mitä rakastan: aistimassa vauvaa, lukemassa häntä ja fiilistelemässä elämän suurta ihmettä. Pysäyttämässä sen vastarakastuneen äidin kaikki tunteet, katseet, kosketukset. Kaiken sen herkkyyden, vahvuuden ja rakkauden.

Rakastan tätä videota koko sydämestäni. Aivan koko sydämestäni.

Aivan kuten sinä rakastut elämäsi kuviin.

Tervetuloa kuvauskokemukseen täydestä sydämestä <3

Tervetuloa blogiini!

Jaan blogissani ajatuksia äitiydestä, vanhemmuudesta ja valokuvauksesta sekä tämän kaiken yhdistämisestä. Kaikesta siitä, mikä inspiroi ja herättää tunteita.

CLOSE