MENU

Aitous. Tunteet. Rakkaus.

Ainutlaatuisuus.

Kohtaaminen ja vuorovaikutus.

Nämä arvot ohjaavat minua jokaisessa newbornkuvauksessa ja niiden pohjalta kumpuaa kaikki, mitä kuvauksen aikana teen. Rakastan sitä tunnetta, kun perhe saapuu studiolleni ja saan tutustua uuteen pieneen ihmiseen, vain muutamia päiviä vanhaan uuteen persoonaan.

Jokainen vauva on ainutlaatuinen oma itsensä ja sen vuoksi jokaisessa kuvauksessa etenen täysin juuri sen kyseisen vauvan mukaan. Tutustun häneen ja kuulostelen, mistä hän pitää ja mistä ei. Se on iso osa mun työtäni: kuunnella vauvaa. Sillä he osaavat kertoa jo paljon, jo ihan ensi hetkistä lähtien, jos heitä osaa kuunnella ja tulkita. Sitä kautta saan ikuistettua sinulle juuri sinun vauvasi persoonan.

Ja se on sitä ydintä, mikä työssäni saa sydämeni kehräämään. Kun saan olla vuorovaikutuksessa vauvan ja hänen upean perheensä kanssa, fiilistellä tätä uskomatonta uutta pientä elämää ja sukeltaa mukaan vauvakuplaan.

Muistan ikuisesti, miltä itsestäni tuntui juuri tuolloin. Ja sen vuoksi koenkin, että saan olla ihan mielettömän onnellisessa asemassa, kun saan myös itse taas fiilistellä sitä pientä haurasta vauvaa ja äitiyden ensihetkiä. Sillä näin hieman vajaan 2-vuotiaan taaperon äitinä tuntuu, että siitä hetkestä on jo pieni ikuisuus ja hän on jo niin iso poika <3

Newbornkuvaukseen mun luo saa tulla juuri sellaisena kuin on. Mitään ei tarvitse osata, mistään ei tarvitse huolehtia. Mä huolehdin teistä koko kuvauksen <3

Kiitos, että saan tehdä tätä, mistä sydämeni kehrää.

(tässä pieni vilaus tämän pienen täydellisyyden ja hänen upean perheensä galleriaan)


Tervetuloa blogiini!

Jaan blogissani ajatuksia äitiydestä, vanhemmuudesta ja valokuvauksesta sekä tämän kaiken yhdistämisestä. Kaikesta siitä, mikä inspiroi ja herättää tunteita.

CLOSE