MENU

Sain viettää upean syyskuisen tuulisen illan tämän hehkuvan maman kanssa ikuistaen tuon ainutkertaisen elämänvaiheen, jota hän kävi läpi juuri sillä hetkellä. Odottavat äidit hehkuvat aivan käsittämätöntä energiaa, vaikka tiedän kokemuksesta ettei välttämättä odotusaikana jokainen hetki olekaan niin hehkeä olo.

Mutta usko kun sanon, sä olet upea. Odottavat äidit ovat upeita!

Jos sitä oikein tarkemmin miettii, niin en tiedä mitään niin kaunista, kuin se että sinun sisälläsi kasvaa pieni ihminen. Se on jotain suunnattoman herkkää ja koko elämää järisyttävää, ettei sille vedä vertoja mikään.

Kun sinusta on kasvamassa äiti. Täydelliselle pienelle vauvalle. Siinä jos missä on aihetta hehkumiseen!

Tämä kuvaus oli taianomainen, ilta-auringon värittämä taivas ja tämä upea äiti! Tällä samalla rannalla kuvaan vielä tänä syksynä kaksi odotuskuvausiltaa ja ensi vuonna ajatuksissani on kuukausittain tarjota mahdollisuus odotuskuvausiltaan perheille, jotka ovat tulossa newbornkuvaukseen luokseni. Haluan ehdottomasti panostaa siihen jatkumoon, mikä tulee, kun ensin tapaamme odotuskuvauksessa ja sen jälkeen newbornkuvauksessa. Tämänkin upean maman saan tavata taas uudestaan newbornkuvauksessa kun bebe on täällä!

Ensi vuoden odotuskuvausilloista kerron varmasti täällä sekä Instagramissa @jennisofiavisuals!

Tässä tulee pieni vilaus tämän upean odottavan äidin galleriaan! Alta näet fiilistelyvideon koko galleriasta ja muutamia herkkuja myös kuvien muodossa sen alta <3

Tervetuloa blogiini!

Jaan blogissani ajatuksia äitiydestä, vanhemmuudesta ja valokuvauksesta sekä tämän kaiken yhdistämisestä. Kaikesta siitä, mikä inspiroi ja herättää tunteita.

CLOSE