MENU

PERHEKUVAUS HELSINKI

kesäkuu 4, 2019

Toukokuun lämmössä tapasin tämän ihanan perheen Helsingin Roihuvuoren kirsikkapuistossa perhekuvauksen merkeissä. Äitienpäiväviikolla kirsikankukat olivat upeimmillaan ja tiedän niillä olevan erityinen merkitys perheen äidille.

Ja sitä perhekuvaukset ovat minulle, merkityksellisiä muistoja. En pidä pönöttämisestä enkä väkinäisistä asennoista, vaan katseista, kosketuksista sekä lasten ja vanhempien välisestä siteestä. Sillä se on se, mikä on juuri jokaisen perheen näköistä ja uniikkia, kukaan muu ei ole yhdessä kuten te.

Ja jokainen vuosi te muututte, lapsista kasvaa isompia, he oppivat valtavasti uutta, kiinnostuvat koko ajan uusista asioista. Mutta mikä säilyy? Teidän yhteys. Haluan itse muistaa miltä tuntui oman pikkuiseni pehmeä poski kasvojani vasten, miten hän tutki hiuksiani ja miltä hänen hekotuksensa kuulosti, kun hyppyytin häntä ilmaan.

Perhekuvaus tarkoittaa minulle myös elämyksen luomista, sillä se, millainen olo sinulla on kuvaushetkellä, palaa mieleesi, kun katsot valmiita kuvia. Haluan luoda elämyksen sinulle ja lapsillesi, sitä perhekuvauksellani toivon luovani.

Sillä mikään ei ole elämässä tärkeämpää kuin perhe, ja elämykset <3

Tervetuloa blogiini!

Jaan blogissani ajatuksia äitiydestä, vanhemmuudesta ja valokuvauksesta sekä tämän kaiken yhdistämisestä. Kaikesta siitä, mikä inspiroi ja herättää tunteita.

CLOSE