MENU

Oma studio.

Se eli haaveena ja unelmana mielessäni, mutta pitkiin aikoihin en ajatellut sitä konkreettiseksi tavoitteeksi. Kunnes polku johti tähän ja juuri oikean tilan tullessa kohdalle, ei ollut enää paluuta.

Tampereen Pyynikillä, aivan kivenheiton päässä kotoamme, tulee sijaitsemaan oma studiotilani, jossa valokuvaan sekä ohjaan lapsi- ja perhejoogaa. Jos joku olisi sanonut tämän minulle vaikkapa kaksi vuotta sitten, olisin nauranut epäuskoisena. Silloin odotin poikaani ja olin alkanut palavammin mielessäni pohtimaan uraa valokuvaajana. Mutta en ehkä uskaltanut silloin unelmoida näin isosti.

Here we are.

Kädessäni allekirjoitettu vuokrasopimus iiiihanasta kivijalkaliiketilasta, jossa on suuri lattiasta kattoon oleva ikkuna, joka mahdollistaa ympärivuotisen kuvaamisen luonnonvalolla. Juuri sellainen kuin toivoin. Olen nyt tämän vuoden kuvannut newbornkuvauksia perheiden kotona, minkä koen olleen kyllä melkoinen tulikaste luonnonvalolla kuvaamisen syvään oppimiseen ja hyödyntämiseen. Kun valon luonne ja olosuhteet ovat olleet aivan erilaiset jokainen kerta, on se haastanut minua sekä kehittänyt taitoani lukea valoa, hyödyntää kuvakulmia ja kuitenkin pyrkiä takaamaan mahdollisimman tasainen laatu. Nyt studiolle siirtymisen myötä uskon pääseväni vielä askeleen eteenpäin, kun opettelen studion vallitsevan valon sekä miten se käyttäytyy. Tulen kuitenkin jatkossakin tarjoamaan mahdollisuutta newbornkuvaukseen perheen kotona, mikäli se on toiveissa.

Joulukuussa pääsen laittamaan studiota kuntoon sekä freesaamaan pintoja ja sen jälkeen se onkin valjastettu kuvauksia varten. Katsotaan ehdinkö saada sen valmiiksi ennen joulukuun vauvojen syntymää!

Ensi keväänä alan ohjaamaan siellä myös lapsi- ja perhejoogaa, mikä oli vahvasti mielessäni tilaa pohtiessani. Haluan intiimin ja rauhallisen tunnelman joogatunneille, minkä tuo tila varmasti tarjoaa.

En ehkä ole vieläkään tätä itse täysin sisäistänyt, että minulla tosiaan tulee olemaan oma studio. Uskomatonta.

Jatkossa minut tulee siis löytämään osoitteesta Koulukatu 6, 33200 Tampere ❤

Vuodesta 2020 tulee upea, en malta odottaa!

Tervetuloa blogiini!

Jaan blogissani ajatuksia äitiydestä, vanhemmuudesta ja valokuvauksesta sekä tämän kaiken yhdistämisestä. Kaikesta siitä, mikä inspiroi ja herättää tunteita.

CLOSE