MENU

Sain tänä kesänä kunnian kuvata tämän upean perheen ensin odotuskuvauksen merkeissä järven rannassa ja seuraavassa kuussa newbornkuvauksessa studiollani. Koostin tähän vilauksen heidän gallerioihinsa <3 Rakastan tätä jatkumoa, mikä tulee odotus- & newbornkuvauksen yhdistelmästä! Kun päästään ensin yhdessä fiilistelemään odotusaikaa ja sitten hetken päästä tuoretta vauvaa (tai tässä tapauksessa monikossa, tuoreita vauvoja!).

Kaksosten kuvaus. Newbornkuvaajani ensimmäinen laatuaan. Jännitin hieman, kuinka kuvaus tulee menemään, sillä jokainen newbornkuvausta tekevä tietää, että yhdenkin vauvan kanssa saa itseään haastaa aina uuden vauvan kohdalla! Otin selvää etukäteen ja juttelin kollegojen kanssa, moni suositteli assistenttia kuvaukseen, mutta päädyin kuitenkin kuvaamaan yksin. Halusin mennä oman flowni mukaan ja suunnittelin etukäteen hengitteleväni hetkeä ihan täysin, antautumaan sille, mitä aistin ja etenemään sen mukaan.

En koskaan suunnittele newbornkuvausta etukäteen yhdenkään vauvan kanssa, sillä jokainen kuvaus on oma uniikki kokonaisuutensa. Puhumattakaan kahden vauvan kuvaamisesta! Tietynlaisia visiota minulla on aina mieli pullollaan, mutta mietin siinä hetkessä kuinka etenen. Ja se osoittautui todella hyväksi lähestymistavaksi kaksosten newbornkuvauksessa!

He olivat mitä suloisimpia ja musta tuntuu, että huokailin läpi kuvauksen. Menin niin syvään flowtilaan kuvauksessa, ettei tosikaan! Ja nämä iiiihanat isosisarukset, mun sydän oli viety. Kuinka onnekkaat ovatkaan nämä äiti ja isä tämän ihastuttavan nelikon kanssa <3

Seurasin aivan haltioituneena vauvojen kommunikointia keskenään (kyllä, viikon ikäiset kaksosvauvat jo aivan selvästi kommunikoivat toisilleen!). Kuinka pienet hentoiset kädet hakeutuivat toiseen kiinni ja vierekkäin oli parhain olla <3

Tämän newbornkuvauksen jälkeen tuntui, kuin olisin leijunut pilvissä. Niin ainutlaatuista. Ihan jokaisen vauvan kohdalla kuvaus on ainutlaatuinen, nyt se oli tuplasti sitä <3 Ja olin niin onnellinen saadessani sukeltaa tähän vauvakuplaan yhdessä tämän ihanan perheen kanssa!

Nämä kuvat kertovat enemmän kuin osaan itse kuvailla.


Tervetuloa blogiini!

Jaan blogissani ajatuksia äitiydestä, vanhemmuudesta ja valokuvauksesta sekä tämän kaiken yhdistämisestä. Kaikesta siitä, mikä inspiroi ja herättää tunteita.

CLOSE